Ohjelma

Syyskauden 2020 ohjelma ilmestyy tänne elokuun alkupuolella. Ilmoittautuminen käynnistyy 15.8.

(Alla on kevään 2020 ohjelma, johon on odotettavissa muutamia muutoksia...)

NUORISOTALO KETTUKERHO, KETTUTIE 8 (viikkoon 7 asti)                                                                           ti 19.00-20.00 AIKUISBALETTI / Meria Suikki - PAIKKA VAIHTUU VIIKOLLA 9!

ROIHUVUOREN NUORISOTALO, PRINSSINTIE 1 (viikosta 9 alkaen)                                                              ti 19.00-20.00 AIKUISBALETTI / Meria Suikki

HERTSIKAN ALA-ASTEEN KOULU, HILLERIKUJA 4
ma 19.00-20.00 KUNTOJUMPPA / Outi Raiskinmäki
ke 18.30-19.30 VOIMATREENI / Sonja Lyly
ke 19.30-20.15 KEHONHUOLTO / Sonja Lyly
to 19.00-20.00 DANCE (latinmix, salsa, disco, afro ym.) / Leo Monet
to 20.00-20.45 VATSA-PAKARATREENI + VENYTTELY / Leo Monet

HERTSIKAN ALA-ASTEEN KOULU, AHMATIE 1
ti 19.30-20.20 LAVIS/ Ulla Pihl
ti 20.20-21.05 JOOGA-STRETCHING/ Ulla Pihl

HERTTONIEMENRANNAN LIIKUNTAHALLI, PETTER WETTERIN TIE 5
to 17.30-18.15 PERHELIIKUNTA n. 2-4-v. / Sonja Elonen
to 17.30-18.15 TEMPPUKOULU n. 4-5-v. / Meria Suikki ja Säde Lappalainen
to 18.15-19.00 KEPPIJUMPPA / Salla Kyheröinen
to 18.15-19.00 TEMPPUKERHO n. 6-8-v. / Meria Suikki ja Säde Lappalainen

ITÄKESKUKSEN UIMAHALLI, OLAVINLINNANTIE 6
ti 20.00-20.45 VESIJUMPPA / Leo Monet

Tuntikuvaukset

AIKUISBALETTI tiistai klo 19.00 - 20.00
"Bulleriinojen" oma tunti, jossa balettia harjoitellaan perinteisen tuntijärjestyksen mukaan.Tunti aloitetaan tangolla tehtävillä harjoituksilla. Tämän jälkeen siirrytään keskilattialle. Musikaalista ilmaisua tanssin ilon kautta!

DANCE torstai klo 19.00 - 20.00
Dancetunti koostuu kolmesta eri tanssilajin koreografiasta mm. salsa, latino mix, cha cha cha, afro, disco, reggaeton/hiphop. Vauhtia ja tunnelmaa on takuulla - tervetuloa!

JOOGA-STRETCHING tiistai klo 20.20-21.05
Tunnilla tehdään lyhyt lämmittely ja sen jälkeen rauhallisia pitkäkestoisia venytyksiä sekä seisten että lattialla matolla.  Käytämme apuna mm. joogavöitä, tuoleja ja seinää.  Liikkeen, hengityksen ja mielenrauhan yhdistämisellä harjoitukset ovat tehokkaita mutta lempeitä.  Vaikutteet tulevat joogasta, pilateksesta ja tanssista.  Tunnilla poistetaan stressiä ja kehon jännityksiä.  Lopussa aina loppurentoutus.  Kannattaa ottaa lämpimät vaatteet ja sukat mukaan! Omaa mattoa suositellaan.

KEHONHUOLTO keskiviikko klo 19.30-20.15
Kehonhuolto on tärkeä osa hyvinvoivaa kehoa. Venyttelemme pitkän kaavan mukaan. Aloitamme pehmeällä kehon lämmittelyllä ja teemme muutaman keskivartaloa tukevan liikkeen. Tämän jälkeen lopputunti on venyttelyä ja rentoutumista. Tervetuloa huoltamaan omaa kehoa!

KEPPIJUMPPA torstai klo 18.15 - 19.00
Keppijumppa laittaa selkärangan kurvit kuntoon ja houkuttelee upean ryhdin esiin. Tunnin tavoitteena on vahvistaa lantion- ja keskivartalon seutua, huolehtia selkärangan liikkuvuudesta sekä herättää asentoaisti. Tunti soveltuu kaikille kuntoilijoille
.

LAVIS (lavatanssijumppa) tiistai klo 19.30 - 20.20
LAVIS-lavatanssijumppa on uusi, hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi. Laviksen periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta oman tähtihetkensä. Tällä tunnilla tanssitaan myös lattareita!

PERHELIIKUNTA torstai klo 17.30 - 18.15
Perheliikunta on 2-4-vuotiaiden lasten ja aikuisten yhteinen jumppa. Ryhmässä leikitään, tanssitaan, kiipeillään, temppuillaan ja päästään mielikuvitusmatkoille. Tavoitteena on tukea lasten motorista kehitystä, perusliikuntataitojen, tasapainon ja välineiden käsittelyn harjoittelun kautta. Myös sosiaaliset taidot kehittyvät vuorovaikutuksessa muiden ryhmäläisten kanssa. Tunnit toteutuvat lasten ehdoilla, jokaisen yksilöllinen kehitysvaihe huomioiden ja aikuisten tukemana aktiivisen yhdessä tekemisen myötä. Yhteisestä ajasta ja liikunnan riemusta nauttiminen on perheliikunnan tarkoitus ja tunneilla opittuja liikuntaideoita voi viedä mukana kotiinkin.

TEMPPUKOULU, n. 4-5-vuotiaat lapset torstai klo 17.30 - 18.15
Temppukoulu on telinerata-ajatteluun perustuvaa monipuolista, perusliikkeitä harjoittavaa liikuntaa. Tuokion päätavoitteet ovat positiiviset kokemukset, itsensä voittaminen, kymmenet toistot ja lihaksiston kehittyminen tasapuolisesti
.

TEMPPUKERHO n. 6-8-vuotiaat lapset torstai klo 18.15 - 19.00
Temppukerho perustuu "parkour"-tyyliseen, monipuoliseen liikuntaan, ponnistuksista aina voltin
harjoitteluun saakka. Tunti soveltuu kaiken tasoisille lapsille/nuorille, sillä jokainen tekee oman taitotasonsa mukaan.

VATSA-PAKARATREENI + VENYTTELY torstai klo 20.00 - 20.45
Vatsa-pakarat + venyttelytunti on lihaskuntotunti, jossa harjoitellaan ja vahvistetaan keskivartaloa. Lopuksi venyttelyt ja rentoutus.

VESIJUMPPA tiistai klo 20.00 - 20.45
Tunti koostuu sydämen sykettä kohottavista, lihaksia vahvistavista sekä nivelten liikkuvuutta lisäävistä liikkeistä. Näitä liikkeitä tehostetaan käyttämällä ajoittain apuna erilaisia välineitä. Tunnin tavoitteena on lisätä kuormitusta sydän- ja verenkiertoelimistölle sekä vartalon lihaksille. Tämä tunti soveltuu kaiken ikäisille ja -kuntoisille liikkujille, sillä vesi keventää niveliin kohdistuvaa kuormitusta.

VOIMATREENI keskiviikko klo 18.30 - 19.30
Voimatreenitunneilla lämmittelemme ensin koko kehon ja nostamme sykettä. Sen jälkeen teemme koko kehon treenin, joskus käyttäen oman kehon painoa ja joskus painoilla tai kumppareilla. Tunnilla ei ole vaikeita koreografioita, pääasia on päästä liikkumaan ja nauttimaan hikoilusta. Silloin tällöin vaihtelun vuoksi teemme treenin kiertoharjoitteluna. Sekin on oikein tehokasta ja hikistä työtä! Aina voi haastaa itsensä!


Ohjaajat
Toimipisteet

Huom! Peruutuksista pyrimme ilmoittamaan mahdollisimman ajoissa sähköpostilla. Hätätapauksissa ovessa on lappu. Yritämme kuitenkin aina löytää tunneille sijaisen.