Ohjaajat

Carita Lintunen
kehonhuolto ja body+stretching (Kettukerho la) sekä latin fitness ja kehonhuolto + venyttely (Hillerikujan koulu ke)

Caritalla on 18 vuoden kokemus ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta. Takana on aerobic-ohjaajan koulutus ja erilaiset täydentävät koulutukset, kuten mm. flowgymnastics-, functional-training-, zumba-, kehonpainoharjoittelu- ja LatinoMix-ohjaajakoulutukset. Caritan tunnit ovat haastavia mutta jokaiselle sopivia. Tunneilla on tärkeää tehdä liikkeet turvallisesti, omia rajoja haastaen - hymyssä suin.


Leo Monet 
vesijumppa (Itäkeskuksen uimahalli ti)

Leo
on Kuubasta kotoisin ja työskentelee liikunta-alan yrittäjänä useissa liikuntakeskuksissa. Hän on suorittanut lukuisia liikunta-alan kursseja, mm. FAF-kuntosaliohjaaja, LesMills-koulutukset (Bodyjam, Bodycombat, sh'bam), TRX-koulutus, sisäpyöräily, vesitreeni (Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto). Tällä hetkellä Leo suorittaa FAF-Personal Trainer -tutkintoa. Hän ohjaa monenlaisia tunteja, mm. tanssi- ja lihaskuntotunteja.

Meria Suikki
temppukoulu ja temppukerho (Herttoniemenranta to) sekä aikuisbaletti (Kettukerho ti)

Meria aloitti baletin jo 9-vuotiaana. Balettituntien rinnalle tuli moderni tanssi, kun hän pääsi erikoiskoulutusryhmään Modernin tanssin studioon, nyk. Helsingin Tanssiopisto. Ensimmäiset tanssituntinsa Meria piti jo 16-vuotiaana. Urheiluopistossa Meria perehtyi lasten liikuntaan ja on vuodesta -91 opettanut lapsia ja nuoria temppuilemaan. Sykkeellä hän on ohjannut tunteja jo toistakymmentä vuotta.


Outi Raiskinmäki
kuntojumppa (Hillerikujan koulu ma)

Outi on harrastanut voimistelua ja tanssia nuoruutensa Tampereella. Hän on ohjannut jumppa- ja tanssitunteja noin kymmenen vuoden ajan muun muassa Elixiassa ja yliopistoliikunnassa. Ammatiltaan Outi on lukion aineenopettaja.


Salla Kyheröinen
keppijumppa (Herttoniemenranta to)

Salla on harrastanut showtanssia lapsesta lähtien ja myöhemmin hän löysi tiensä myös ryhmäliikuntatunneille. Useamman vuoden oman aktiivisen harrastamisen jälkeen kouluttautui hän ohjaajaksi Suomen Voimisteluliiton kursseilla ja jatkaa kouluttautumista edelleen jatkotasolla. Salla on ohjannut seurassa kaikille sopivaa kuntojumppaa vuodesta 2011 lähtien. "Tunneilla tärkeää on itsensä haastaminen ja liikunnan ilosta nauttiminen." Sallan tunneilla liikkeistä annetaan useita eritasoisia vaihtoehtoja, jolloin tunnit haastavat sopivasti niin aloittelijaa kuin pidempäänkin harrastanutta

Sonja Elonen
perheliikunta n. 2-4-v. (Herttoniemenranta to)

Sonja on opiskellut Trinity Laban Conservatoire of Music and Dancessa tanssijaksi ja sitä ennen tanssilinjalla Västra Nylands folkhögskolassa. Hän on myös suorittanut Taideyliopiston tanssi-/liiketerapian perusopinnot. Lasten liikunnanohjaukseen hän on saanut oppia Svolin, Eslun ja Nuoren Suomen järjestämillä kursseilla. Parhaillaan hän opiskelee tanssinopettajan pedagogisia opintoja Savonia amk:ssa. Nykytanssin lisäksi hän ammentaa vaikutteita stepistä, jazzista ja etnisistä tansseista. Ohjaajana Sonjalle on tärkeää rohkaista osallistujia tutkimaan ja löytämään omia vahvuuksiaan, tavoitteena on kokea liikunnan riemu ja luovuuden kautta oppia uusia taitoja jokaisen omista lähtökohdista käsin.

Sonja Lyly
voimatreeni (Kettukerho ti)

Sonja on iloinen ja energinen ohjaaja. Hän on harrastanut tanssia noin 15 vuotta. Hän on ohjannut jumppa- ja tanssitunteja noin 10 vuoden ajan muuan muassa Wasa Sports Clubilla, Lady Linellä sekä Keho & Mielellä. Takana on m.m. RVP, body, venyttely, vibratrim sekä zumbatunteja. "Tunneillani toivon, että uskallat ja haluat haastaa itsesti, samalla kun saat nauttia liikunnan ilosta! Tunneilla nähdään!"

Säde Lappalainen
temppukoulu ja temppukerho (Herttoniemenranta to)


Säde on ollut temppukoulun apuohjaajana jo muutaman vuoden. Hän on harrastanut myös muun muassa sirkusta ja tanssia.

Ulla Pihl
Lavis ja venyttely (Roihuvuoren nuorisotalo ti)

Ullan tanssitaidot ovat karttuneet vuosien opiskelun, treenauksen ja kokemuksen kautta. Esiintymisiä teattereissa ja opetustöitä (Helsingin Tanssiopistolta alkaneet) on 1980 -luvulta lähtien. Tanssiopintoja mm. New Yorkissa ja Lontoossa. Ullalle tanssi ja jooga ovat elämäntapoja, jotka pitävät mielen ja kehon kunnossa. Sykkeellä tällä kaudella suuren suosion saanut Lavis-lavatanssijumppa jatkaa ohjelmistossa: Teemana hauskaa, helppoa ja hikistä!

Toisella tunnilla kehoa huolletaan venyttelyllä, jossa hyödynnetään Ullan joogasta saamia vaikutteita mm. joogavöitä apuvälineinä käyttäen.