Ohjaajat

Salla Kyheröinen
Teematreeni (Keppijumppa)

Salla harrasti showtanssia lapsesta lähtien ja myöhemmin löysi tiensä myös ryhmäliikuntatunneille. Useamman vuoden oman aktiivisen harrastamisen jälkeen hän kouluttautui ohjaajaksi Suomen Voimisteluliiton kursseilla ja jatkaa kouluttautumista edelleen jatkotasolla. Salla on ohjannut seurassa kaikille sopivaa keppijumppaa vuodesta 2011 lähtien. "Tunneilla tärkeää on itsensä haastaminen ja liikunnan ilosta nauttiminen." 

Sonja Lyly
Voimatreeni ja Core + venyttely, Teematreeni

Sonja
on iloinen ja energinen ohjaaja. Hänellä on kokemusta tanssista noin 15 vuotta. Hän on ohjannut jumppa- ja tanssitunteja noin 10 vuoden ajan muuan muassa Wasa Sports Clubilla, Lady Linellä sekä Keho & Mielellä. Takana on m.m. RVP-, body-, venyttely-, vibratrim- sekä zumbatunteja. "Tunneillani toivon, että uskallat ja haluat haastaa itsesti, samalla kun saat nauttia liikunnan ilosta! Tunneilla nähdään!"

Ulla Pihl
Teematreeni (Yoga-stretching)

Ullalla on pitkä kokemus tanssin ja joogan parissa. Hän on tehnyt esiintymisen ja teatterialan lisäksi ohjaamista päätyönään. Ammattiohjaajana Ulla on toiminut jo yli 30 vuotta ja Sykkeellä hän on ohjannut monia vuosia kaikkea latinomixistä kehonhuoltoon sekä Lavikseen! Ullalle tärkeiksi lajeiksi on nykypäivänä muodostunut kaikenlainen kehonhuolto, joista jooga sekä pilates ovat lähellä sydäntä.

Outi Raiskinmäki
Kuntojumppa

Outi on harrastanut voimistelua ja tanssia nuoruutensa Tampereella. Hän on ohjannut jumppa- ja tanssitunteja 2000-luvun alusta lähtien muun muassa Elixiassa ja yliopistoliikunnassa. Sykkeellä Outi on ohjannut jo vuosien ajan. Hän on ohjaajana iloinen ja mukaansatempaava eivätkä tunnit jätä ikinä kylmäksi!

Susanna Sainio
Dancemix, Kuntotanssi ja Kehonhuolto

Susanna on huumorilla varustettu tanssinohjaaja, joka on kartuttanut tanssitaitoaan tanssikouluissa, tanssiryhmissä sekä esiintymisillä niin laivalla, teatterissa kuin myös erilaisissa tilaisuuksissa. Susanna on pitänyt tanssitunteja noin 5 vuoden ajan siirtolapuutarhan alueella. Susannalla on kokemusta myös työväenopiston tuntien pitämisestä. Ohjaajana hän nauttii ihmisten tanssittamisesta ja tanssin ilon ja riemun jakamisesta ryhmäläisille.

Iida Soukola
Temppis

Iida on harrastanut lapsesta asti luistelua sekä sen ohella tanssin eri lajeja. Luistelu-uran päätyttyä Iida on suorittanut Suomen Voimisteluliiton järjestämän lasten liikunnanohjaajan koulutuksen ja ohjannut lapsille liikuntatunteja. Työ liikunnan ja urheilun parissa mahdollistaa oman osaamisen ja intohimon yhdistämisen. Ohjaamisessa parasta on nähdä lasten kehittyminen ja onnistumisen ilo. Tärkeää on, että lapsilla on liikuntatunnin jälkeen hymy huulilla!

Emilia Vehkavaara
Temppis

Emilia on harrastanut joukkuevoimistelua kilpatasolla ja siirtynyt sen jälkeen valmentamiseen. Oman joukkuevoimistelu-uran päätyttyä Emilia on ehtinyt jo valmentamaan sekä voimistelua että temppujumppia erinäisissä seuroissa. Emilia on suorittanut Suomen Voimisteluliiton järjestämän lasten liikunnanohjaajan koulutuksen sekä suorittanut fysiikkavalmennuskoulutuksen Vantaan Voimisteluseuralla. Ohjaajana Emilia onkin siis jo kokenut ja nauttii innostavan liikunnan tarjoamisesta lapsille!