Ohjaajat

Salla Kyheröinen
Keppijumppa

Salla on harrastanut showtanssia lapsesta lähtien ja myöhemmin hän löysi tiensä myös ryhmäliikuntatunneille. Useamman vuoden oman aktiivisen harrastamisen jälkeen kouluttautui hän ohjaajaksi Suomen Voimisteluliiton kursseilla ja jatkaa kouluttautumista edelleen jatkotasolla. Salla on ohjannut seurassa kaikille sopivaa kuntojumppaa vuodesta 2011 lähtien. "Tunneilla tärkeää on itsensä haastaminen ja liikunnan ilosta nauttiminen." Sallan tunneilla liikkeistä annetaan useita eritasoisia vaihtoehtoja, jolloin tunnit haastavat sopivasti niin aloittelijaa kuin pidempäänkin harrastanutta 

Säde Lappalainen

Säde on liikkunut pienestä pitäen, harrastuksinaan sirkusta, tanssia ja temppukoulua! Temppisohjaajana hän on toiminut jo useamman vuoden ja käynyt lasten liikunnan ohjaajan koulutuksen. Lasten tunneilla pyritään saamaan positiivisia kokemuksia ja kehittymään oman tason mukaan, varmistaen oikeanlainen tekeminen alusta saakka.

Carita Lintunen
Teemajumppa

Caritalla on yli 20 vuoden kokemus ryhmäliikunnan ohjauksesta eri saleilla ja seuroissa pääkaupunkiseudulla.

Tuntisisällöt vaihtelevat tanssillisista tunneista lihaskuntopainotteisiin tunteihin, unohtamatta erilaisia kehonhuoltotunteja.

Ammattiosaamista on vahvistettu erilaisilla liikunta-alan kursseilla ja viimeisin koulutus on loppumetreillä, sekin liikunnan parista: MBA, Degree in Sport Business.

Sonja Lyly
Voimatreeni ja kehonhuolto

Sonja on iloinen ja energinen ohjaaja. Hän on harrastanut tanssia noin 15 vuotta. Hän on ohjannut jumppa- ja tanssitunteja noin 10 vuoden ajan muuan muassa Wasa Sports Clubilla, Lady Linellä sekä Keho & Mielellä. Takana on m.m. RVP, body, venyttely, vibratrim sekä zumbatunteja. "Tunneillani toivon, että uskallat ja haluat haastaa itsesti, samalla kun saat nauttia liikunnan ilosta! Tunneilla nähdään!"

Leo Guzman Monet 
Dancemix ja venyttely

Leo
on Kuubasta kotoisin ja työskentelee liikunta-alan yrittäjänä useissa liikuntakeskuksissa. Hän on suorittanut lukuisia liikunta-alan kursseja, mm. FAF-kuntosaliohjaaja, LesMills-koulutukset (Bodyjam, Bodycombat, sh'bam), TRX-koulutus, sisäpyöräily, vesitreeni (Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto). Tällä hetkellä Leo suorittaa FAF-Personal Trainer -tutkintoa. Hän ohjaa monenlaisia tunteja, mm. tanssi- ja lihaskuntotunteja.

Ulla Pihl
Flow movement/kehonhuolto

Ullan tanssitaidot ovat karttuneet vuosien opiskelun, treenauksen ja kokemuksen kautta. Esiintymisiä teattereissa ja opetustöitä (Helsingin Tanssiopistolta alkaneet) on 1980 -luvulta lähtien. Tanssiopintoja mm. New Yorkissa ja Lontoossa. Ullalle tanssi ja jooga ovat elämäntapoja, jotka pitävät mielen ja kehon kunnossa. Tällä kaudella uutuutena on päivätunti flow movement/kehonhuolto, joka vetreyttää , virkistää ja rentouttaa kehoa ja mieltä.

Outi Raiskinmäki
Kuntojumppa

Outi on harrastanut voimistelua ja tanssia nuoruutensa Tampereella. Hän on ohjannut jumppa- ja tanssitunteja noin kymmenen vuoden ajan muun muassa Elixiassa ja yliopistoliikunnassa. Ammatiltaan Outi on lukion aineenopettaja.

Justo Silverio 
Salsamix

Justo
on kuubalainen tanssiopettaja, joka on opettanut useita vuosia kuubalaisia tansseja eri firmoissa ja tanssikouluissa. Juston tunneilla voi oppia niin perinteisiä kuubalaisia tansseja, esim rumbaa ja sonia, kuin myös tämän päivän muotitansseja salsaa ja reggaetonia. Juston tapana onkin sekoittaa eri tyylilajeja. Justo on ystävällinen ja kannustava opettaja ja palaa taas tänä keväänä opettamaan Herttoniemen Sykkeeseen pienen tauon jälkeen. Tervetuloa tunneille.

Meria Suikki
Temppis

Meria aloitti baletin jo 9-vuotiaana. Balettituntien rinnalle tuli moderni tanssi, kun hän pääsi erikoiskoulutusryhmään Modernin tanssin studioon, nyk. Helsingin Tanssiopisto. Ensimmäiset tanssituntinsa Meria piti jo 16-vuotiaana. Urheiluopistossa Meria perehtyi lasten liikuntaan ja on vuodesta -91 opettanut lapsia ja nuoria temppuilemaan. Sykkeellä hän on ohjannut tunteja jo toistakymmentä vuotta.