Ohjaajat

Salla Kyheröinen
Teemajumppa (Keppijumppa)

Salla on harrastanut showtanssia lapsesta lähtien ja myöhemmin hän löysi tiensä myös ryhmäliikuntatunneille. Useamman vuoden oman aktiivisen harrastamisen jälkeen kouluttautui hän ohjaajaksi Suomen Voimisteluliiton kursseilla ja jatkaa kouluttautumista edelleen jatkotasolla. Salla on ohjannut seurassa kaikille sopivaa kuntojumppaa vuodesta 2011 lähtien. "Tunneilla tärkeää on itsensä haastaminen ja liikunnan ilosta nauttiminen." Sallan tunneilla liikkeistä annetaan useita eritasoisia vaihtoehtoja, jolloin tunnit haastavat sopivasti niin aloittelijaa kuin pidempäänkin harrastanutta. 

Sonja Lyly
Voimatreeni ja kehonhuolto, Teemajumppa

Sonja
on iloinen ja energinen ohjaaja. Hän on harrastanut tanssia noin 15 vuotta. Hän on ohjannut jumppa- ja tanssitunteja noin 10 vuoden ajan muuan muassa Wasa Sports Clubilla, Lady Linellä sekä Keho & Mielellä. Takana on m.m. RVP-, body-, venyttely-, vibratrim- sekä zumbatunteja. "Tunneillani toivon, että uskallat ja haluat haastaa itsesti, samalla kun saat nauttia liikunnan ilosta! Tunneilla nähdään!"

Ulla Pihl
Teemajumppa (Yoga-stretching)

Ullalla on pitkä kokemus tanssin, jumpan ja joogan parissa ohjaajana ja esiintyjänä. Tärkein asia tunneilla on, että tekeminen on hauskaa ja hyödyllistä. Jokaiselle jää hyvä mieli ja keho kiittää!

Outi Raiskinmäki
Kuntojumppa

Outi on harrastanut voimistelua ja tanssia nuoruutensa Tampereella. Hän on ohjannut jumppa- ja tanssitunteja noin kymmenen vuoden ajan muun muassa Elixiassa ja yliopistoliikunnassa. Ammatiltaan Outi on lukion aineenopettaja.

Susanna Sainio
Tanssi

Susanna on huumorilla varustettu tanssinohjaaja, joka on kartuttanut tanssitaitoaan tanssikouluissa, tanssiryhmissä sekä esiintymisillä niin laivalla, teatterissa ja erilaisissa tilaisuuksissa.

Susanna on pitänyt tanssitunteja n. 5 vuoden ajan siirtolapuutahan asukkaille. On myös tehnyt sijaisuuksia työväenopistolla. Susanna tykkää tanssittaa ihmisiä ja nähdä sitä iloa ja riemua mitä tanssi antaa.

Iida Soukola
Temppis

Iida on harrastanut lapsesta asti luistelua sekä sen ohella tanssin eri lajeja. Luistelu-uran päätyttyä Iida on suorittanut Suomen Voimisteluliiton järjestämän lasten liikunnanohjaajan koulutuksen ja ohjannut lapsille liikuntatunteja. Työ liikunnan ja urheilun parissa mahdollistaa oman osaamisen ja intohimon yhdistämisen. Ohjaamisessa parasta on nähdä lasten kehittyminen ja onnistumisen ilo. Tärkeää on, että lapsilla on liikuntatunnin jälkeen hymy huulilla!