Ilmoittautumiset & kurssihinnat

Ilmoittautuminen kevätkauden 2024 tunneille alkaa 11.12.2023 klo 7.00! 

Kaikille tunneille ilmoittaudutaan Suomen voimisteluliiton jäsentietopalvelussa. Rekisteröidy ja ilmoittaudu tunneille  TÄSTÄ. Huom! Jos olet unohtanut salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen, vaan tilaa uusi salasana, jolla pääset kirjautumaan sisään vanhalla tunnuksellasi. Ilmoittautuminen on auki helmikuun loppuun asti. 

Kaikki alaikäisten ilmoittautumiset Hoikassa tapahtuu aikuisen käyttäjän kautta. Temppikseen sekä nuorten tai lasten tanssiin ilmoittautuja: rekisteröi ensin itsesi käyttäjäksi, sen jälkeen rekisteröi alaikäinen oppilas Hoikaan omana itsenään, mene omiin tietoihisi ja liitä lapsi alhaalta alikäyttäjäksesi ja ilmoita hänet ryhmään. Temppikset/tanssit eivät näy aikuisten ilmoittautumisissa, koska niissä on ikärajat.


Herttoniemen Sykkeen tuntien hinnat koostuvat 30 € jäsenmaksusta ja sen lisäksi tulevasta tuntimaksusta. Tuntimaksu määräytyy sen mukaan, kuinka monelle viikkotunnille haluat ilmoittautua kaudeksi. 

Syksyn 2023 tuntimaksut (näihin maksuihin lisätään 30€ jäsenmaksu):

- Yksi jumppa viikossa 65 € 

- Kaksi jumppaa viikossa 95 € 

- Kolme tai enemmän jumppaa viikossa 115 € 

- Temppis 55 €

(mahdollisten erilliskurssien hinnat määritetään erikseen)

Ohjeet ePassin käyttäjille:

*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi epassi.fi -sivulla

*Valitse Verkkomaksut

*Kirjoita hakuun Herttoniemen Syke ja paina HAE.

*Valitse palveluntarjoaja, klikkaa "Seuraava", täytä summa, haluamasi tunnit ja paina MAKSA.

Rekisteröidy Sykkeen jäsenrekisteriin, jos et vielä ole jäsen. Rekisterin ylläpitäjä lisää sinut haluamiisi ryhmiin ePassilta tulleen email-viestin perusteella. Itse et ilmoittaudu ryhmiin Hoika-palvelussa silloin, kun maksat ePassilla.