Ohjaajat

 

Ohjaajat syksyllä 2018

 

Sonja Elonen  perheliikunta n. 2–4-v. (Herttoniemenranta to)

Salla Kyheröinen  keppijumppa (Herttoniemenranta to)

Säde Lappalainen  temppukoulu ja temppukerho (Herttoniemenranta to)

Carita Lintunen  kehonhuolto ja body+stretching (Kettukerho la) ja voimatreeni (Kettukerho ti)

Ulla Pihl  Lavis ja venyttely (kirkko ti) - latinmix ja yoga-stretching (Ahmatien koulu to)

Outi Raiskinmäki  kuntojumppa (kirkko ma)

Meria Suikki  temppukoulu ja temppukerho (Herttoniemenranta to) sekä aikuisbaletti (Kettukerho ti)

Erika Tanner  vesijumppa (Itäkeskuksen uimahalli ti)

 

 

Postia ohjaajille voit lähettää täällä sivustolla olevan seuran sähköpostin kautta. Toimitamme viestit edelleen ohjaajille.

Carita (ti: voimatreeni ja la: kehonhuolto, body+stretching)

Caritalla on 18 vuoden kokemus ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta. Takana on aerobic-ohjaajan koulutus ja erilaiset täydentävät koulutukset, kuten mm. flowgymnastics-, functional-training-, zumba-, kehonpainoharjoittelu- ja LatinoMix-ohjaajakoulutukset. Caritan tunnit ovat haastavia mutta jokaiselle sopivia. Tunneilla on tärkeää tehdä liikkeet turvallisesti, omia rajoja haastaen - hymyssä suin.

 


 

Erika (ti: vesijumppa)

Erika on käynyt vesijumppakurssin liikunnanohjaajan opintojen yhteydessä. Nykyään hän opiskelee luokanopettajaksi Helsingin yliopistossa. Erika on harrastanut käsipalloa lähes 15 vuotta, mutta lopetti sen viime keväänä. Erika toivoo, että hänen tunneillaan nautittaisiin liikunnan ilosta, mutta että myös seuraavana päivänä saisi tuntea tehneensä jotain.

 

 


 

Meria (ti: aikuisbaletti, to: temppukoulu, temppukerho)

Meria aloitti baletin jo 9-vuotiaana. Balettituntien rinnalle tuli moderni tanssi, kun hän pääsi erikoiskoulutusryhmään Modernin tanssin studioon, nyk. Helsingin Tanssiopisto. Ensimmäiset tanssituntinsa Meria piti jo 16-vuotiaana. Urheiluopistossa Meria perehtyi lasten liikuntaan ja on vuodesta -91 opettanut lapsia ja nuoria temppuilemaan. Sykkeellä hän on ohjannut tunteja jo toistakymmentä vuotta.


 

Outi (ma: kuntojumppa)

Outi on harrastanut voimistelua ja tanssia nuoruutensa Tampereella. Hän on ohjannut jumppa- ja tanssitunteja noin kymmenen vuoden ajan muun muassa Elixiassa ja yliopistoliikunnassa. Ammatiltaan Outi on lukion aineenopettaja.

 


 

Salla (to: keppijumppa)

Salla on harrastanut showtanssia lapsesta lähtien ja myöhemmin hän löysi tiensä myös ryhmäliikuntatunneille. Useamman vuoden oman aktiivisen harrastamisen jälkeen kouluttautui hän ohjaajaksi Suomen Voimisteluliiton kursseilla ja jatkaa kouluttautumista edelleen jatkotasolla. Salla on ohjannut seurassa kaikille sopivaa kuntojumppaa vuodesta 2011 lähtien. ”Tunneilla tärkeää on itsensä haastaminen ja liikunnan ilosta nauttiminen.” Sallan tunneilla liikkeistä annetaan useita eritasoisia vaihtoehtoja, jolloin tunnit haastavat sopivasti niin aloittelijaa kuin pidempäänkin harrastanutta.

 


 

Sonja (to: perheliikunta)

Sonja on opiskellut Trinity Laban Conservatoire of Music and Dancessa tanssijaksi ja sitä ennen tanssilinjalla Västra Nylands folkhögskolassa. Hän on myös suorittanut Taideyliopiston tanssi-/liiketerapian perusopinnot. Lasten liikunnanohjaukseen hän on saanut oppia Svolin, Eslun ja Nuoren Suomen järjestämillä kursseilla. Parhaillaan hän opiskelee tanssinopettajan pedagogisia opintoja Savonia amk:ssa. Nykytanssin lisäksi hän ammentaa vaikutteita stepistä, jazzista ja etnisistä tansseista. Ohjaajana Sonjalle on tärkeää rohkaista osallistujia tutkimaan ja löytämään omia vahvuuksiaan, tavoitteena on kokea liikunnan riemu ja luovuuden kautta oppia uusia taitoja jokaisen omista lähtökohdista käsin.


 

Säde (to: temppukoulu ja -kerho)

Säde on ollut temppukoulun apuohjaajana jo muutaman vuoden. Hän on harrastanut myös muun muassa sirkusta ja tanssia.


 

Ulla (ti: lavatanssijumppa ja venyttely, to latinmix ja yoga-stretching)

Tanssin Ulla on aloittanut jo pienenä, kun hänen äitinsä vei hänet balettikouluun Helsinkiin. Siitä lähtien tanssi on ollut Ullalle vahva osa elämää! Tanssinopintoja Ullalla on ollut paljon vuosien mittaan sekä Suomessa että ulkomailla, mm. New Yorkissa ja Lontoossa, alan huippu opettajien johdolla. Ulla on esiintynyt tanssijana ja koreografina monissa produktioissa, mm. Helsingin kaupunginteatterissa Cats-musikaalissa ja Svenska Teaternissa. Hän on aloittanut tanssinopettajana Helsingin Tanssiopistolla jo 80-luvulla. Sykkeellä hän ohjasi latino- ja jumppatunteja 2008-2013. Bailatino vei hänen sydämensä 13 vuotta sitten: "Aion jatkaa tällä tiellä tanssimalla ja opettamalla näitä tunteellisia tansseja.” Yeingar-jooga on tuonut lisää notkeutta ja energiaa Ullaan! Ullan ohjelmistossa ovat Bailamix/Latino-tuntien lisäksi joogavenyttely, keppijumppa ja uutuutena hauska LAVIS (lavatanssijumppa). ”Haluan rohkaista ja innostaa oppilaitani, jotta kaikkien on helppo heittäytyä tanssin vietäväksi!”